Thank follow.Nanti i akan follow balek =)

RESPOND FORM

Name:
Email Address:
Phone Number
Address
Occupation Students
Professionals
Businessman
Executives
Managers
How Can I Help You? Lose Weight
Gain Weight
Build Up Muscle
Improve Skin Complexion
Improve Health
Earn Extra Income

Click here to create your own form.

Wednesday, January 19, 2011

Cik Gadis : Cara Putihkan Wajah

Heyyyyaaa!Mari dekat Mari dekat!Perempuan ja lah.Lelaki jangan dekat sangat.Dosa wei,bukan ajnabi tak boleh sentuh sentuh.PAHAM????Apa ingat aku ngok sangat ka?Aku pon tau oke pasal agama.Jangan pandang ku sebelah mata hanya kerna ku wanita.Hikhik.

Oke back to topic,haa!Ini malam aku nak kongsi rahsia macam mana nak cerahkan kulit wajah korang tuh.Yang hitam kita putihkan,yang kelabu kita sapkan sampai putih,yang dah putih sudah tak payah nak menyebok!Bersyukur sikit.Hikhik.

Oke!Aku pon hitam ja,tapi ada hati nak bagi tips untuk nak putihkan wajah pulak kan.Hish!Memang tak malu langsung.Takpa aku sedar.Uhuuu!! T_T

Tapi tujuan beta berkongsi tips ni adalah untuk mereka mereka yang ingin mencuba.Ingin beta tegaskan tips ni beta tak pernah buat sebab beta seorang yang sangat sangat malas.Tapi berdasarkan dari blog yang beta dapat tips ni dengar dengar kata berkesan.Sejauh mana kebenaranya Beta tak berani komen.

Jadi ayuh,hamba sekalian dengar baik baik.Mulut beta sudah mula terbuka bermakna tips ini akan keluar!Jadi lebarkan telinga anda!!Saja merepek panjang bagi korang geram.

PETUA 1
  • Ambil sebatang timun batang diparut isi dalam nya dan campur bersama 1/2 biji limau nipis bersama bedak sejuk dipakai dimuka tiap-tiap malam. Pakai sebagai masker hingga kering dan kemudian cuci dengan air bersih. Insyaallah kulit muka akan jadi putih dan jerawat pun hilang.(wei bedak sejuk beli dekat kedai tau,nanti korang ambil bedak tok korang letak dalam peti ais lak dah nak bagi sejuk.hikhik)
PETUA 2
  • Gunakan gel daun Lidah Buaya. Lumurkan ke muka 2 kali sehari. Setelah kering, bersihkan dengan air suam.
PETUA 3
  • Parutkan lobak+telur kuning+air limau nipis
  • cara2: sebatikan dan tempek pada muka dalam setengah jam atau lebih,basuh muka dengan air bersih dan hasilnya memuaskan,lepas basuh anda akan dapat lihat hasilnya,muka cerah dan berseri.

Jadi itulah tips nya.So,terpulang pada korang samada nak cuba atau tak.Tak salah kalau nak cuba.Segalanya terpulang pada korang.Eceyh ayat macam nak masuk bilik bedah ja.

Aku nak try gak lah.Mana tau boleh putih macam awek jepun.Mana aci kak ngan adik2 aku ja putih.Kalian nantikan saja keputihan wajahku nanti.Kalau tak putih juga kena lah mandi asid cam M.Jackson.Hikhik!

Aku ambil petua tau tips dari blog ini!!


P/S : Lerr,baru perasaan terguna Beta Hamba.Bukan apa semalam mimpi jadi raja.

8700 juta kata hati:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...