Thank follow.Nanti i akan follow balek =)

RESPOND FORM

Name:
Email Address:
Phone Number
Address
Occupation Students
Professionals
Businessman
Executives
Managers
How Can I Help You? Lose Weight
Gain Weight
Build Up Muscle
Improve Skin Complexion
Improve Health
Earn Extra Income

Click here to create your own form.

Saturday, November 17, 2012

Cara Paling Femes Untuk Student Buang Masa

Assalamualikum! Macam biasa mukadimah memang takda sebab aku memang tak reti sejak azali. Isk Isk! TT___TT

Oke antara cara yang femes adalah :

5. MAIN GAME
Siriusly main game sangat lah membuang masa. Bagi aku kalau setakat main sejam tak pon paling2 dua jam takpa lah dengan alasan nak release tension kan??? Tapi kalau dah main sampai doplohpatjam apa motif kau study? Aku rasalah kan depa yang jenis neyh maybe GAMERS as a fulltime and STUDY as a part time kot. Kehkeh!

4. GOSIP
Gosip atau dalam erti kata lain mengumpat ni sirius membuang masa gila. Tipu la kalau cakap kau gosip sejam ja. Paling2 gosip mau ambik masa dekat tiga empat jam. Nak lebih kewll time wekend! Ya seharian bergosip tanpa jemu. Seharian jugaklah mendapat dosa dan memberi pahala free tanpa jemu. Pehhh! Tak payah kata orang lain nama ja perempuan memang sebati dengan gosip. Haih! Ayuhlah sama2 berubah! :D

3. DATING
Letak pic kartun ja lah mampu. Nak letak pic manusia payah banyak sangat adegan tak sesuai. Heh! -.-
Yang neyh aku pon tak paham apa lah yang korang best sangat dengan dating tuh? Tak main la dating sejam dua. Mana kewl khenn.  Dah la buang masa satu hal, buang duit lagi lepas tuh dapat extra dosa. Haihh! Lepas tuh tak cukup dengan dosa dorang dapat nak jugak bagi dosa dekat kitorang yang ada bersama sewaktu kalian berdating. Tengok orang dating kita pon mulut automatik mengumpat bla bla bla pasal orang dating tuh. Tak ngumpat dekat mulut dekat hati. Haihh!

2. TIDUR
Tidurrr yeahh sapa tak suka tidur kann? Nak2 kalau tengah hujan, tutup lampu pehh memang jalann terussss.
Tidur menduduki tangga kedua bukan pertama sebab tidur khenn bagus untuk kesihatan dan tidur takda lah membuang masa sangat sebab ianya membawa sedikit faedah! Paling2 pon tidur siang ada kot dalam 3-4 jam paling maksimum. Lebih dari tuh sumpah korang patut mohon jadi beruang kutub. Hibernasi ka apa? :O

DAN TEMPAT PERTAMA JATUH KEPADAAAAAAAA
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
1. TENGOK MOVIE
Ahiks! Pic Kekasih hati jugak yang aku letak. Kahkah! Aku rasa neyh la penyumbang terbesar bila student dapat pointer rendah. Pagi petang siang malam korang tengok movie kan. Tak movie korang tengok variety show. Sebab apa aku cakap benda ni paling buang masa? Sebabnya tengok movie standard lah dua jam paling2 kurang kan. Lepas tengok yahhh masa untuk berangan nak menikah dengan lelaki yang muka ala-ala kekorean gituh. Lepas tuh update status dekat pesbuk. Tak pon gugel nama lelaki hensem tuh. Dapat gambo then upload dekat pesbuk letak caption my hubby. Coiiii! Geli maks! Then ada orang komen lepas tuh pakat sembang pasal artis tuh. See??? Nampak tak permainannya??? Total masa yang dibazirkan dekat 5jam dan ke atas tak termasuk golek atas katil berangan. -.-


P/S : So korang paling banyak buang masa yang number berapa? Kalau aku seharusnya number 4 dan 2!
P/S/S : Tambahan lagi satu aku suka buang masa dengan onlineeeee! Surf ja internet sampai muntah. Kehkeh!


Thnk sebab baca.Jgn lupa drop komen sekali. =))

21700 juta kata hati:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...